https://extern.spinam.nl/wof/corinne-flierman/

Corinne FliermanCorinne Flierman
Direct

Ik ben Corinne Flierman en ik ben geboren in 1983. Sinds 2011 ben ik moeder van een geweldige zoon. Ik ben gek op de Nederlandse taal en dat is precies de reden dat ik voor Spinam ben gaan werken. Voor Spinam mag ik redigeren. Dat houdt in dat ik een groot aantal van de te publiceren teksten controleer op spelling en formuleringen.

Patricia (de vrouw van Daniël) en ik zijn al jaren bevriend. Nadat ons contact na enige tijd weer op gang kwam, kwamen het stoppen van mijn WW-uitkering en het hebben van geen inkomsten ter sprake. Patricia wist dat Daniël op zoek was naar iemand die goed was met taal voor Spinam. Doordat Patricia mijn voorliefde voor de Nederlandse taal kende, vroeg zij mij. Uiteraard greep ik deze kans met beide handen aan.

Aanvankelijk hield ik mij alleen bezig met het redigeren van teksten, maar enige tijd geleden is er een aantal taken bij gekomen. Nu zorg ik er ook voor dat boeken in de winkel komen en ben ik verantwoordelijk voor de Personeelszaken. Hierin heb ik nog een hoop te leren en gelukkig geeft Spinam mij de kans hierin te groeien. De wetten en regels veranderen regelmatig en ik neem steeds weer nieuwe taken over, waardoor mijn baan altijd interessant blijft en groei altijd nodig is.
Spinam draait door samenwerking. Doordat een groot aantal van onze werknemers ook vanuit huis werkt kun je niet zonder overleg en samenwerken. Vaak gaat dit per mail, maar ook telefonisch of face-to-face komt regelmatig voor. Dat is prettig, want voor het werk binnen Spinam is het nodig met meerdere personen contact te hebben. Binnen Spinam kan en hoef je niet alles alleen te doen.

Spinam en ik zitten dus zeker op een lijn wat de kernwaardes van Spinam betreft.

Uw naam: *
Uw telefoonnummer: *
Uw e-mail: *
Voorkeur:
Titel bericht: *
Bericht: *
Voor svp de code in
Our company collects this data to be able to provide services to you. We process this data according to our Privacy Policy. If you consent to our usage of your data, click this checkbox.
Share
september 27th, 2016 by