Daniël Doorn

Daniël Doorn
Directie
E-mail: daniel.doorn@spinam.nl

Ik ben Daniël Doorn en ik ben 48 jaar. Ik ben een pure ondernemer en daar wilde ik zeker iets mee doen. Daarom heb ik een tijd geleden mijn eigen bedrijf opgericht: Spinam. Dat betekent dat ik geheel verantwoordelijk ben voor de bedrijfsvoering en aan de basis sta van alle producten van Spinam. Hierbij leg ik voornamelijk de nadruk op de financiële eindverantwoording, de koers en de groei van Spinam.

Ik begon Spinam met het idee mijn ondernemende karakter te gebruiken voor iets positiefs. Ik wist dat mijn drive om iets te doen voor en met anderen niet genoeg was om Spinam succesvol te maken. In de loop der jaren is Spinam een heel stuk succesvoller geworden. Dit komt doordat ik mij steeds heb vastgehouden aan drie belangrijke dingen: samenwerking, kans en groei. Een combinatie van deze drie simpele begrippen is de sleutel tot mijn succes gebleken. En niet alleen binnen Spinam, ook in de rest van het leven. Ik geloof namelijk dat men samen sterker staat, kansen er zijn voor iedereen en groei gelijk staat aan vooruitgang.
Doordat Spinam zo snel gegroeid is en samenwerking, kans en groei erg belangrijk voor mij is, leek het mij een prima idee om niet meer alleen werkzaam te zijn voor Spinam. In het begin werkte alleen mijn vrouw, Patricia Doorn-Bosch, voor Spinam, maar ook met zijn tweeën redden wij het niet, dus besloten wij meer mensen aan te nemen. Dat heeft gezorgd dat Spinam is wat het nu is en daar ben ik erg tevreden mee. Uiteraard is er nog altijd ruimte voor groei.

Uw naam: *
Uw telefoonnummer: *
Uw e-mail: *
Voorkeur:
Titel bericht: *
Bericht: *
Voor svp de code in
Our company collects this data to be able to provide services to you. We process this data according to our Privacy Policy. If you consent to our usage of your data, click this checkbox.
Share