Patricia Doorn-Bosch

Patricia Doorn-Bosch
Directie

Ik ben Patricia Doorn-Bosch en binnen Spinam ben ik werkzaam in de administratie, HRM en als begeleidster van stagiaires. De reden van mijn werkzaamheden binnen Spinam is ietwat complex, maar dat maakt het eigenlijk alleen maar extra speciaal dat ik voor Spinam werk.

In 2011 leerde ik Daniël op de peuterspeelzaal van onze kinderen kennen. Onze kinderen en wij raakten snel bevriend. Wij waren beiden nog getrouwd met onze toenmalige partner, maar beide huwelijken strandden eind 2012. Doordat ik nog werkte en geen oppas had voor mijn zoontje, werd Daniël de oppas van mijn zoontje. Hierdoor werd ons contact nog intenser. In 2013 merkten wij dat er wellicht wat meer voor ons in zat dan louter een vriendschap. We kregen een relatie en zijn gaan samenwonen. Ik wist dat Daniël al enige tijd bezig was om weer voor zichzelf te beginnen, dus besloot ik hem te helpen. Ik kwam met de naam ‘Spinam’ en begon een dag in de week te werken voor Spinam. Dit werden er al snel twee en nu werk ik elke week minimaal dertig uur voor Spinam. Ik ben een poos geleden dan ook gestopt met mijn betaalde baan. Simpelweg omdat Spinam mij de kans gaf mijn steentje bij te dragen aan de educatie en verder te groeien op welk gebied dan ook.

En nu? Nu zijn Daniël en ik niet alleen partners binnen Spinam, maar ook in het leven. In april 2016 zijn wij namelijk getrouwd. Dit laat al zien dat samenwerking erg belangrijk is.
Mijn verhaal wat Spinam betreft, is naar mijn idee precies wat Spinam zo uniek maakt.

Uw naam: *
Uw telefoonnummer: *
Uw e-mail: *
Voorkeur:
Titel bericht: *
Bericht: *
Voor svp de code in
Our company collects this data to be able to provide services to you. We process this data according to our Privacy Policy. If you consent to our usage of your data, click this checkbox.
Share