https://extern.spinam.nl/wof/salina-wessel/

Salina WesselSalina Wessel
Flexibel

Ik ben Salina Wessel en ik ben 19 jaar. Ik heb een voorliefde voor letters, woorden, zinnen en alles wat nog meer bij taal komt kijken. Daarom ben ik gaan schrijven voor Spinam.

In 2014 begon ik als babysitter van de kinderen van Daniël en Patricia. Na een avondje oppassen raakten Daniël, Patricia en ik met elkaar aan de praat en kwamen het boek en het bedrijf van Daniël ter sprake. Ik vertelde hem dat het mij ook enorm leuk leek ooit een boek te schrijven, aangezien schrijven mijn allergrootste hobby is. Daniël vroeg mij - na wat van mij gelezen te hebben - of het mij wellicht leuk leek voor Spinam te schrijven, aangezien Daniël wel enige potentie zag in mijn schrijfkunsten. Het is wel duidelijk wat mijn antwoord was: absoluut.
In 2016 ben in begonnen met schrijven voor Spinam en ik heb geen seconde spijt gehad van die beslissing. Ik vind het onwijs leuk om te schrijven en het feit dat alles in samenwerking en overleg gedaan wordt, maakt het voor mij alleen maar leuker. Ik ben namelijk ook maar gewoon een mens en maak dus ook wel eens fouten. En daar is ruimte voor bij Spinam; ruimte om te groeien.

De kans die Spinam mij heeft geboden voor het bedrijf te schrijven heb ik volledig aangepakt en dat heeft er toe geleid dat ik nu aan eenieder die het maar horen wil met trots vertel dat ik 'schrijfster' ben..

Uw naam: *
Uw telefoonnummer: *
Uw e-mail: *
Voorkeur:
Titel bericht: *
Bericht: *
Voor svp de code in
Our company collects this data to be able to provide services to you. We process this data according to our Privacy Policy. If you consent to our usage of your data, click this checkbox.
Share
september 27th, 2016 by