Spinam staat aan de ene kant voor Strategisch, Persoonlijk, Inzichtelijk en Nuchter Advies voor ICT Management. Maar aan de andere kant staat het voor Scholing voor Professionals, Individueel Nuchter en Adequaat Maatwerk. Educatie staat namelijk bij Spinam voorop. Niet alleen horen wat een goede beslissing is, maar een volgende het ook zelf kunnen.

Spinam heeft de overtuiging dat elke individu en organisatie in staat moet zijn om de eigen beslissingen te nemen op basis van kunde en ervaring. Spinam helpt op het moment dat dit tijdelijk niet beschikbaar is. Dit is kortweg de visie van Spinam.

Educatie en voorlichting staat in de bedrijfsvoering en werkwijze voorop. Soms heel letterlijk voor de klas, soms meer op een afstand feedback geven en soms meer één op één als coach. In alle gevallen met dezelfde inzet van de jarenlange expertise die binnen Spinam aanwezig is. Het is de missie van Spinam om met deze expertise en een paar kernwaarden de markt open en eerlijk te betreden. Het in kleine stappen verder helpen is een rode draad in de aanpak en uitvoering. En dat een helpende hand beter is dan een hoge factuur merkt u aan onze tarieven. Kwaliteit mag iets kosten, maar niet tegen elke prijs.

Spinam is tevens een van de weinige ondernemingen in Nederland die naast gewone stages ook vrijwillige stages aanbiedt. Kijk bij Stage lopen bij Spinam voor meer informatie. Daarnaast doet Spinam ook aan (product)sponsoring. Hier kunt u zien dat dit verder gaat dan alleen sport.

Spinam Media is de uitgever binnen Spinam die zorg draagt voor het uitgeven van boeken en andere publicaties met een beperkte oplage. Spinam Media specialiseert zich in Print on Demand (POD) en eBooks voor particulieren en het Midden en Kleinbedrijf (MKB).

Een greep uit het klantenbestand: Leidse Onderwijs Instelling (afstandsonderwijs, klassikaal, examen producten, beoordelingen vrijstelling), Stichting Huis aan het Water, Werklozen 45+ Purmerend, Stichting Praktijkleren en anderen.

Voor vragen kunt u hier contact opnemen. U krijgt gegarandeerd binnen drie dagen antwoord.

Spinam is buiten deze website ook actief op Twitter.

Informatie over de ondernemer achter Spinam kunt u vinden op linkedin, twitter en via zijn portfolio. Ook blog ik op emploIT.

Share