Wil je werken, wat leren of stage lopen? Spinam biedt volop kansen en mogelijkheden voor zowel medewerkers, professionals en studenten. We zetten de opties voor je op een rijtje.

Werken bij Spinam?

Spinam biedt geregeld kansen voor zoekenden naar een baan of bijbaan. We bieden een flexibele werkomgeving waarin een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk is. Ervaring is een pre, maar niet per se. Kijk gerust hier voor meer informatie.

Wil je wat leren bij Spinam?

Spinam heeft meerdere opties om iets bij te leren. Onze maatwerk campus staat als een huis, maar ook onze workshops met open inschrijving, zoals deze, vinden gretig aftrek. En toch houden we de klassen klein om u de beste ondersteuning te bieden. Meer weten, neem dan contact met ons op.

Wil je stage lopen bij Spinam?

Spinam biedt meerdere vormen van (onbetaalde) stages aan. En voor meerdere kwalificatiedossiers. Spinam vindt het belangrijk dat mensen kunnen ontwikkelen en ontdekken wat zij leuk vinden. Meer weten? Neem hier een kijkje.

Tenslotte dit…

Lengte, oogkleur, haarkleur, afkomst, woonplaats en zelfs leeftijd zijn niet van belang voor Spinam: iedereen verdient een kans om te doen wat je leuk vindt. Je hoeft niet eens uitmuntend of ervaren te zijn in wat je leuk vindt om te doen – je kunt altijd groeien. Maar groeien doe je niet zomaar; motivatie, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en creativiteit zijn hiervoor van belang. Simpelweg omdat Spinam staat voor vooruitgang.

Share