Bij Spinam kunt u terecht!

Zo in de donkere dagen voor kerst, met een nieuwe lockdown voor de kiezen, is het makkelijk om te gaan somberen. Maar bij Spinam doen we daar niet aan. De dagen gaan vanaf nu weer langer worden en ook aan deze lockdown komt een einde! En wij passen ons aan, zodat u gewoon bij ons terecht kunt!

Flexplek Purmerend en pakketpunt
We heten natuurlijk niet voor niks ‘Flexplek’. Wie thuis moet werken maar dat écht niet kan, en ook op het werk niet welkom is, kan bij ons een werkplek huren. Uiteraard geheel passend bij de omstandigheden. We geven voorrang aan degenen met een cruciaal beroep.
Dus reserveer uw werkruimte online zoals u gewend bent, of bel voor meer informatie.

Onze pakketservice voor uw pakketjes van DHL, UPS en DPD is ook open en wel op werkdagen van 9:30 tot 16:30 uur.

Op de volgende dagen zijn we gesloten:

  • Vrijdag 24 december, gehele dag.
  • Vrijdag 31 dec tot en met vrijdag 7 januari 2022 wegens vakantie.

Spinam Academy
Alle lessen gaan door, maar dan online. Ook als u nu net met een opleiding zou starten, kan dit online doorgaan! We doen er alles aan om u te begeleiden en te ondersteunen bij uw volgende stappen in de toekomst. Ook nu aan het eind van het jaar en met alle mogelijkheden die we hebben.

Samen houden we de moed erin.
Rest ons nog om u fijne feestdagen te wensen en voor 2022 een jaar met een gouden randje! Het gehele team van Spinam kijkt graag samen met u uit naar een nieuw jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden.

Kijk naar elkaar om en blijf veilig en gezond!

Share