U wordt tegenwoordig op jonge leeftijd gevraagd hoe u uw toekomst in wilt vullen. Al op de middelbare school wordt u gedwongen na te denken over wat u later worden wilt en welke opleiding u daarvoor moet volgen. De keuzes die u dan enigszins gedwongen maakt, blijken niet altijd duurzaam. De studie past niet (meer) bij u, het beroep waar u voor hebt gestudeerd valt tegen of u wilt gewoon even iets heel anders. Gelukkig is daar een eenvoudige oplossing voor: een carrière 3.0. En Spinam kan daar uitstekend bij helpen.

Waarom Spinam?

Spinam vindt het belangrijk dat eenieder de kans krijgt te groeien en wil anderen daar graag in steunen. Spinam stelt zijn werknemers – zelf ook gegroeid binnen en met behulp van Spinam – graag ter beschikking uw persoonlijke groei te bewerkstelligen. De begeleiders zullen u zowel online als in persoon helpen uw wensen te verwezenlijken. Hoe deze begeleiding eruit ziet, ligt geheel aan uw wensen. Spinam helpt u graag, maar u blijft de touwtjes altijd in eigen hand houden.

Wat doet Spinam voor u?

We leven in een wereld waarin sociale media onmisbaar zijn. Aangezien deze sociale media continu veranderen en groeien, is het begrijpelijk dat je niet altijd meer weet hoe u zich het best presenteert aan de ogen via de digitale wereld. Wat maakt u aantrekkelijk voor recruiters of werkgevers? Wat is er nodig om minder vaak afgewezen te worden binnen uw (nieuwe) bedrijfstak? En wat doet u als u wel afgewezen wordt? Spinam helpt u de antwoorden te vinden op deze en vele andere vragen.

Ook kan Spinam u helpen de juiste weg te vinden of zelfs uit te vinden wat u nodig heeft om verder te groeien. Spinam helpt u de kansen te vinden en te grijpen om te kunnen doen wat u graag zou willen doen door u hierin te coachen op een manier die werkt voor u.

Wat doet Spinam niet?

Spinam zet zich graag voor u in, maar kan helaas niet alles doen. Als u een heel nieuw beroep wilt oppakken, dan kan Spinam u tijdens deze trainingen helaas niet verder helpen. Spinam heeft daar een andere dienst voor.

Ook voor het maken van een curriculum vitae of hulp bij een sollicitatiegesprek zijn deze trainingen niet primair bedoeld. Spinam geeft wel veel tips en een eerlijk onderbouwde mening. U heeft daar wat aan, zonder uw eigen unieke ik te verliezen.

Wat zijn de kosten voor u?

De trainingen zullen per persoon verschillen. De een heeft behoefte aan een meer bijeenkomsten dan de ander. Daarom geeft Spinam u in eerste instantie drie mogelijkheden: een maandelijkse bijeenkomst, twee keer per maand een bijeenkomst of een wekelijkse bijeenkomst.

Voor een maandelijkse bijeenkomst vraagt Spinam €50,- per maand, voor twee bijeenkomsten per maand betaal je €75,- per maand en voor een wekelijkse bijeenkomst wordt er €100,- per maand gerekend.

Een bijeenkomst is twee tot drie uur. Deze kosten zijn inclusief een training en/of online begeleiding.

Mocht u meer informatie willen met betrekking tot deze trainingen – zowel online als in persoon – of heeft u vragen over de frequentie van de bijeenkomsten of iets dergelijks, schroom dan niet om contact op te nemen.

‘Met Spinam zet u de eerste stappen in de toekomst’

Share