Omdat Spinam vindt dat iedereen een kans verdient om te groeien, organiseert Spinam wekelijks trainingsmomenten. Deze trainingen vinden elke zondag tussen 13:30 uur en 16:30 uur plaats aan de Kwadijkerkoogweg 16 te Purmerend.

Wat wordt er behandeld?

Hetgeen behandeld wordt tijdens een door en namens Spinam aangeboden training hangt van uw behoefte af. Er wordt regelmatig aandacht besteed aan loopbanen binnen de ICT, aan programmeren, aan social media, maar ook aan WordPress. Buiten deze veelal ICT-gerelateerde onderwerpen is ook zeker de bedoeling om vragen te stellen over en hulp te krijgen bij andere onderwerpen naar keuze.

Een training volgt u met maximaal vier anderen en er zijn twee opleiders die u bijstaan met een opbouwende kritische blik. Deze eerlijkheid helpt u in uw persoonlijke groei.

Wel is het belangrijk dat u zelf met uw hulpvraag of leerdoel komt. Ieder individu heeft namelijk andere behoeften en een ander plan van aanpak.

Hoe gaat Spinam te werk?

Spinam maakt gebruik van een modulair leersysteem. Spinam werkt via een goede theo­retische onderbouwing via oefeningen naar de praktijk. Daarbij wordt tevens gekeken wat u al kan, zodat er een passende aanpak voor u gevonden wordt, waardoor er snel resultaat geboekt kan worden.

Oefeningen, praktijkopdrachten en uw beroepshouding wisselen elkaar af. Spinam laat u zo snel mogelijk kennis maken met de praktijk.

Bij Spinam kunt u zo vaak als nodig is een rondje maken langs 1, 2, 3 en 4. Op deze manier heeft u zelf in handen wat en hoe snel u iets leert.

Krijgt u een diploma?

Voor de trainingen die ontwikkeld zijn door Spinam kunt u een toets afleggen en zich laten certificeren. Indien gewenst, kunt u ook begeleiding krijgen tot en met uw examen en/of certificering van elk ander opleidingsinstituut.

Wat zijn de kosten en de planning?

Mocht het u leuk lijken om een keer zo’n training bij te wonen, kan dit door te reserveren via www.spinam.academy. De kosten van een training zijn € 30,- per uur. Voor deze bijdrage heeft u tevens toegang tot de bibliotheek van Spinam. U kunt op de locatie pinnen.

Als u een groter en concreet leerdoel op wilt pakken om nog verder te groeien, kunt u het werkboek Competentie Aanleren (€19,95) aanschaffen. Met behulp van dit werkboek kunt u zelf – en uiteraard coaching waar nodig – een heel nieuwe competentie aanleren of een reeds bestaande competentie uitbreiden.

Wij hopen u snel te zien bij onze Maatwerk Campus! Mocht u nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen.

‘Met Spinam zet u de eerste stappen in de toekomst’

Share