Spinam heeft zijn voortdurende succes te danken aan drie kernwaardes:

Spinam samenwerkingSamenwerking; dit is erg belangrijk voor Spinam. Daniël denkt namelijk dat wij niet alles alleen kunnen en dit ook helemaal niet moeten willen. Als je dingen samen kan doen, waarom zou je het dan alleen doen? Samen sta je immers sterker dan alleen.
Deze samenwerking houdt in dat er zowel gegeven als genomen wordt. Spinam biedt u de kans werkervaring op te doen, maar daar verwacht Spinam wel een zekere mate van loyaliteit voor terug.

Spinam kansKans; Spinam vindt dat elk individu een kans verdient. Daniël heeft namelijk zelf ondervonden dat de meeste bedrijven voornamelijk mensen zoeken die dingen kunnen, terwijl Daniël vindt dat mensen moeten kunnen leren. Dit wil hij bij Spinam bewerkstelligen door elk individu een kans te geven. Of u nu in de ICT werkzaam bent of niet, u verdient een kans. Een kans om uit te vinden waar uw interesses liggen en wat u kan. Spinam biedt deze kans door zijn kennis over te dragen door middel van workshops, cursussen en een kritische blik van een bekwame coach, Daniël Doorn.

Spinam groeiGroei; men is niet in een klap groot. Daniël is van mening dat men tegenwoordig te veel beoordeeld wordt op zijn bestaande capaciteiten. Wat kan iemand wel en wat kan iemand niet? Daniël is het niet helemaal eens met deze aanpak, aangezien hij van mening is dat iedereen kan en zal moeten leren. Niemand is in een keer uitstekend in het uitoefenen van zijn vak. Dat is prima, want van proberen kun je leren. Spinam biedt hier de mogelijkheid voor. Bij Spinam kunt u door coaching leren wat er te leren valt, wat u de mogelijkheid biedt te groeien op ofwel persoonlijk gebied ofwel werkgebied. Oefening baart immers kunst.

Share