Spinam heeft zijn voortdurende succes te danken aan drie kernwaardes.

Spinam samenwerkingSamenwerking. Dit is erg belangrijk voor Spinam. Oprichter en initiatiefnemer Daniël Doorn is van mening dat wij niet alles alleen kunnen en dit ook helemaal niet moeten willen. Als je dingen samen kunt doen, waarom zou je het dan alleen doen? Immers: alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder!
Samenwerking houdt in dat geven en nemen in evenwicht zijn. Spinam biedt de kans om werkervaring op te doen, en dat is niet vrijblijvend! 

Spinam kansKans. Volgens Spinam verdient elk individu een kans. Dit uitgangspunt is gebaseerd op de ervaring dat de meeste bedrijven bij voorkeur mensen willen die dingen kunnen, terwijl mensen de kans moeten krijgen om te kunnen leren. Daarom krijgt elk individu bij Spinam een kans. Het maakt daarbij niet uit in welke sector of beroepsgroep iemand werkzaam is of was. Iedereen krijgt een kans om uit te vinden waar zijn of haar interesses liggen en welke vaardigheden iemand al heeft. Spinam biedt aan iedereen een kans; door middel van workshops, cursussen, begeleiding, ondersteuning en een kritische blik van een bekwame coach.

Spinam groeiGroei. Een mens groeit niet ineens, maar altijd stap voor stap. Volgens initiatiefnemer Daniël Doorn worden mensen te veel beoordeeld op hun reeds ontwikkelde capaciteiten. Er is te weinig aandacht voor het feit dat elk mens voortdurend meer leert. ‘Een leven lang leren’ is de basis. Niemand is in één keer uitstekend in het uitoefenen van zijn of haar vak. Spinam biedt de mogelijkheid om te oefenen en te leren, om vervolgens verder te groeien. Oefening baart immers kunst.

Share