Samenwerking, kans en groei zijn de drie kernwaarden van Spinam. Samenwerking biedt je de kans om te groeien en de eerste stap in de toekomst te zetten. Werken bij Spinam biedt die samenwerking – en dus ook de kans om te groeien.

Flexibiliteit

Werken bij Spinam gaat niet over wederzijdse rechten en plichten; het gaat over wederzijds vertrouwen en wederzijdse flexibiliteit. Dit houdt in dat elke werknemer van Spinam parttime werkt. Het aantal uren dat je werkt hangt af van je takenpakket en andere (persoonlijke) tijdsbestedingen en varieert dus. Ook de dagen waarop je werkt variëren: je hebt de mogelijkheid om op kantoor te werken, maar je kunt ook vanuit huis aan de slag gaan. Binnen Spinam wordt er namelijk via Google Suite gewerkt. Met Google Suite kun je overal waar je een computer ter beschikking hebt – of zelfs een tablet of mobiel – aan het werk gaan en op de hoogte blijven van wat er allemaal gedaan is, gedaan wordt en gedaan moet worden.

Voor mensen met een didactische achtergrond komt er regelmatig kleine of grote klussen voorbij. Dit houdt in dat je toetsvragen kunt maken uit leerstof, je leerstof kunt bewerken tot een online module, je een examen op kunt stellen, je een examen kunt afnemen en/of zelfs studenten kunt begeleiden of zelf een lesje kunt geven. Je houdt je dus eigenlijk voornamelijk bezig met onderwijsmethodes. Deze methodes zullen met name gericht zijn op MBO+-leerlingen en betrekking hebben op ICT, social media en persoonlijke ontwikkeling.

Maar wees niet bang; een gigantisch verleden in het onderwijs en/of deze disciplines is totaal niet van belang. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen: voor Spinam zijn er zes parttimers en drie stagiairs werkzaam, waarvan ook lang niet iedereen affiniteit heeft met deze disciplines. Samen kom je er zeker wel uit.

Vooruitgang

Lengte, oogkleur, haarkleur, afkomst, woonplaats en zelfs leeftijd zijn niet van belang voor Spinam: iedereen verdient een kans om te doen wat je leuk vindt. Je hoeft niet eens uitmuntend of ervaren te zijn in wat je leuk vindt om te doen – je kunt altijd groeien. Maar groeien doe je niet zomaar; motivatie, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en creativiteit zijn hiervoor van belang. Simpelweg omdat Spinam staat voor vooruitgang.

Spinam biedt elke werknemer de kans om 10% van zijn bruto salaris als bonus om te besteden aan een goed doel – kan in de vorm van geld of uren zijn. Spinam wil namelijk dat zijn werknemers verder kijken dan het bekende en hetgeen zich in de directe omgeving afspeelt.
Ook mag elke werknemer te allen tijde gebruik maken van de producten van Spinam. Als je een tijdje bij Spinam werkt, kan dit zelfs een product zijn waar ook jij een steentje aan hebt bijgedragen.
Het belangrijkste wat Spinam biedt, is de kans om te groeien. Zelf en alleen, maar ook zeker met anderen. Bij Spinam sta je er nooit alleen voor.

Lijkt het je wat om de eerste stap in de toekomst te zetten bij Spinam? Houd ons dan in de gaten of wees proactief. Spinam geeft gemotiveerde immers maar al te graag een kans.

Een combinatie van bovenstaande vacatures is mogelijk.

Share