U kunt maar één keer een eerste indruk maken. In de nieuwe wereld is uw digitale identiteit daar leidend voor. Wat uw klanten of (potentiële) werkgevers over u kunnen vinden, zal hun mening sterk beïnvloeden. Als er voldoende keuze is, zal u geen tweede kans krijgen om uw toegevoegde waarde toe te lichten.

Met dat in het achterhoofd heeft Spinam een aantal toetsen ontwikkeld waarmee we u inzicht kunnen geven in welke eerste indruk u maakt.

Eerste indruk LinkedIn

Linkedin wordt door velen gebruikt als visitekaartje. Dit kan in uw voordeel, maar ook in uw nadeel werken. Het is alleen niet altijd duidelijk of hetgeen u plaatst of heeft geplaatst in uw voordeel of uw nadeel werkt of heeft gewerkt; welke indruk geeft u af aan de bezoekers van uw LinkedIn-profiel? Spinam helpt u binnen twee dagen achter het antwoord te komen.

Eerste indruk online aanwezigheid

Tegenwoordig is het gebruik van media heel normaal. Iedereen kan van alles met de wereld delen. Het gedeelde hoeft niet altijd waar te zijn. Daarom raadpleegt Spinam verschillende openbare bronnen om te onderzoeken of een persoon of organisatie wel betrouwbare informatie heeft verstrekt. Dit is voornamelijk geschikt voor sollicitanten of aspirant bestuursleden.

Eerste indruk website

U kunt maar één keer een eerste indruk maken met uw website. Het is daarbij belangrijk dat een site in het geheugen blijft na een (kort) bezoek.

Hoe zit dat bij uw site? Welke eerste indruk krijgen uw bezoekers en hoe goed is uw website in verhouding tot andere sites? Binnen twee dagen komt Spinam met een antwoord en een onderbouwd advies.

Projectevaluatie

Voor een projectontwikkelaar is het belangrijk dat het project goed in de markt ligt. Om zeker te weten of dit zo is, kan een snelle en effectieve projectevaluatie verzorgd door Spinam erg helpend zijn. Wel is het belangrijk dat er medewerking van de projectleden is.

Toets kwaliteit projectdocumentatie

Het is voor een projectontwikkelaar niet altijd meer even makkelijk te zien of de kwaliteit en volledigheid van zijn project voldoet aan zijn wensen. Daarom biedt Spinam inzicht in de kwaliteit en volledigheid van de fasedocumenten van uw project.

Volledige toets website

De kwaliteit van een website is van groot belang. Spinam kan aanvullend uw website volledig toetsen. Met deze toets krijgt u niet alleen inzicht wat er beter kan, maar u krijgt ook een advies over hoe dit kan verbeteren.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een eerste indruk komen op € 10,- per keer. De kosten voor een uitgebreidere toets ligt tussen de € 100,- en € 250,- per keer. Dit is geheel afhankelijk van de hoeveelheid door te nemen materiaal. Voor deze diensten zijn ook abonnementen mogelijk.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

‘Met Spinam zet u de eerste stappen in de toekomst’

Share