Een aantal veelvoorkomende vragen aan Spinam: kan ik zelf een website maken? Hoe maak ik dan een website? Hoe beheer ik een website? Men is erg geïnteresseerd in iets hebben dat van zichzelf is, maar wel gezien kan worden door de wereld. Spinam kan u helpen dit het best aan te pakken.

Hoe pakt Spinam dit aan?

Op basis van WordPress en informatie van u als klant, richt Spinam een eenvoudige website voor u in of neemt het beheer van een bestaande website over. Deze website zal in de regel uit maximaal 10 pagina’s bestaan en wordt een jaar lang voor u onderhouden.

Uiteraard wordt alles in overleg gedaan met u en kunt u uw wensen te allen tijde kenbaar maken. Spinam doet zijn uiterste best de site geheel naar wens te maken binnen de mogelijkheden en grenzen van WordPress.

Ook zult u een jaar lang ondersteund worden door Spinam met als doel dat de site uiteindelijk geheel uw site is en u er tevreden mee bent.

Een website als studieopdracht?

Spinam doet zelf niet aan grootschalig website beheer, maar aangezien Spinam een erkend praktijkopleider is, heeft Spinam altijd studenten die graag aan een echte praktijkopdracht willen werken. En u bespaart op de kosten.

Wel kan het zo zijn dat het proces wat langer duurt. En het komt soms voor dat een student een fout maakt. Gelukkig heeft Spinam professionals in dienst die over de schouder meekijken met de student. Gezamenlijk realiseren we een prachtige website voor u.

Wat kost een website bij Spinam?

Een basiswebsite op basis van WordPress en tien pagina’s kost u € 600,- per jaar. Voor dit bedrag doet Spinam alles voor u – van het inrichten van de site tot het beheren ervan -, maar het is ook mogelijk zelf het beheer voor uw rekening te nemen. Dit kan leiden tot een korting tot 50%.

Wat doet Spinam wel en wat niet?

Voor de inhoud in woord en beeld bent u zelf verantwoordelijk. Wel is het mogelijk een schrijfster of iemand die uw teksten redigeert in te schakelen via Spinam tegen een meerprijs.
Spinam houdt zich bezig met het technische deel en – veel belangrijker nog – het realiseren van uw wensen.

Kunt u het zelf doen of leren?

Uiteraard kunt het het beheer van uw website zelf doen. En u kunt het zeer zeker ook zelf leren. Uiteraard zal dit niet direct van een leien dakje gaan, maar Spinam blijft beschikbaar voor vragen.

Spinam heeft hier zijn dienst Maatwerk Campus voor. U leert bij ons op kantoor om zelf uw website te beheren. Er is een docent beschikbaar om u te helpen. De Maatwerk Campus kosten € 30,- per uur en zijn op afroep beschikbaar via onze website.

En als u weg wilt bij Spinam?

Het is voor Spinam niet meer dan normaal dat u uw domein en website altijd mee krijgt naar de nieuwe beheerder. Het is en blijft immers uw website.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

‘Met Spinam zet u de eerste stappen in de toekomst’

Share