Breng de praktijk in de theorie…

De coronapandemie heeft de levens van veel mensen helemaal op z’n kop gezet. En mogelijk bent u op een punt aangekomen om voor een nieuwe richting te kiezen en gaat u net als veel andere op zoek naar een opleiding of cursus om uw nieuwe richting in te vullen.

Maar waarom zou u een opleiding gaan volgen waarvan de helft al gesneden koek voor u is en u slechts een deel van de lessen nodig heeft? En waarin u toch verplicht bent om lessen te volgen over onderwerpen waarover u al voldoende kennis heeft of waarmee u al ervaring heeft opgedaan?

Bij Spinam Academy vinden we dat zonde van uw energie, tijd en geld. We kijken samen met u waar u al staat en wat u verder nog nodig heeft aan modules. Via een gecoacht en op maatwerk gebaseerd opleidingsplan zet u de volgende stappen richting uw toekomst.

Het toepassen van kennis en kunde kan alleen in de praktijk. Bij Spinam Academy is het vanzelfsprekend dat u tijdens de bijeenkomsten uw praktijk ter sprake brengt en dat we gezamenlijk nadenken over een mogelijke oplossing. Want samen weten we meer en samen leren we ook van uw ervaring. Zo helpen wij u graag een stapje verder!

Spinam Academy is een opleidingsorganisatie met al vele jaren ervaring binnen het MBO+ onderwijs. Van het ontwikkelen van een didactisch model, het vervaardigen van het lesmateriaal, de uitvoering van de lessen, tot en met het toetsen en examineren heeft Spinam ruime ervaring bij lokale, regionale en landelijke klanten.

Het type onderwijs maakt hierin niet uit, Spinam Academy past zich moeiteloos aan. Bovendien begeleidt Spinam Academy haar studenten tijdens hun leven, loopbaan of studie. Begeleiding speelt een sleutelrol in onze aanpak.

Lees hier alles over op de website: Spinam Academy.

Share