Stages bij Spinam

Spinam heeft drie verschillende activiteiten. Academy voor het opleiden van volwassenen, Flexplek Purmerend voor het verhuren van werkruimte en vergaderruimte en Media voor het maken van lesmateriaal en het uitgeven van boeken. Maar ook hebben we een DJ in dienst die op locatie shows geeft. 

Als Flexplek Purmerend hebben we ruimtes voor verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld een spreekkamer voor gesprekken met twee of drie mensen, maar ook een vergaderruimte en een grote trainingsruimte. Deze ruimtes moeten altijd klaar staan voor gebruik. Als je bij Spinam een stage komt lopen, zul je van alles meemaken en veel leren. 

Wij bieden ook stageplaatsen aan leerlingen die een beetje extra aandacht nodig hebben, bijvoorbeeld als je een beperking hebt, of als je de Nederlandse taal lastig vindt, om welke reden dan ook.

Assistent dienstverlening en zorg

Onze vergaderruimtes hebben elk een koffiezetapparaat en diverse soorten thee.

Bij Flexplek Purmerend verhuren we vergaderruimtes en flexwerkplekken. Als stagiaire zet je de werkruimtes klaar, vul je voorraad aan en maak je de ruimtes en werkplekken schoon. Ook ontvang je op vriendelijke wijze de klanten. Je zorgt ervoor dat na gebruik de ruimtes weer schoon en netjes zijn voor de volgende klant.

Deze stageplaats is geschikt voor leerlingen van de opleiding ‘Assistent dienstverlening en zorg’. 

  • Niveau: mbo 1
  • Er is extra begeleiding mogelijk. 
  • We hebben 2 stageplaatsen. 

Servicemedewerker

Klanten helpen en soms aan de computer werken horen er ook bij.

Werk dat je gaat doen is het beantwoorden van de telefoon, het ontvangen van klanten en het klaarzetten van de zalen die we verhuren. Ook kun je ons helpen met werk aan de computer. We zorgen ervoor dat je aan al je kerntaken kunt werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Iemand die klantvriendelijk is, graag afwisseling heeft in het werk, goed met mensen kan omgaan en behulpzaam is voor anderen. 

Deze stageplaats is geschikt voor leerlingen van de opleiding ‘Servicemedewerker’.

  • Niveau: mbo 2
  • Er is extra begeleiding mogelijk
  • We hebben 1 stageplaats.

Medewerker (financiële) administratie

Dit zijn onze flexplekken, waar één persoon rustig kan werken.

Als stagiair help je mee met verschillende werkzaamheden. Aan de receptie, maar er zijn ook administratieve taken en klussen bij het zorgen voor onze ruimtes. Als je mee gaat werken bij de administratie zul je helpen bij het verwerken van  e-mail, het inplannen van werk dat binnenkomt en je gaat de werkagenda bijhouden en ons archief verbeteren.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een stagiaire die eerlijk en leergierig is en goed kan samenwerken.

Deze stage is geschikt voor leerlingen van de opleiding ‘Medewerker (financiële) administratie’.

  • Niveau: mbo 2
  • Er is extra begeleiding mogelijk
  • We hebben 1 stageplaats.
Share