Is maatwerksoftware duur?

Dan heeft u de WordPress website van uw dromen; u kan er bijna alles mee wat u wil. Klanten kunnen zich abonneren op uw nieuwsbrief, reacties plaatsen op uw blogs en alles gaat automatisch naar uw social media. U denkt niet meteen aan maatwerksoftware.

WordPress administratie

Maar ja, het blijft ‘bijna’. Er zijn nog dingen die u graag als aanvulling zou zien op de gebruikte plug-ins, maar dat is niet te vinden. U doet het dus maar met wat u heeft, ook al kost dit meer tijd en moeite.

Eigenlijk wil u maatwerksoftware. U kunt dan precies wat u wil en hoeft geen concessies te doen, alleen wordt het erg duur. Moet u echt de keuze maken tussen maatwerk of concessies? Bestaat er niet zoiets als betaalbaar maatwerk?

maatwerksoftware
Maatwerksoftware

Dat bestaat; een basiswebsite die betaalbaar is en die wordt aangevuld op basis van maatwerk software. Daar betaalt u veel minder voor, omdat het een aanvulling is op de basis die al in de website zit. U krijgt wat u nodig heeft zonder de hoofdprijs te betalen en het kost u minder tijd, moeite en geld.

Spinam zou dit graag voor u doen. Maatwerksoftware als aanvulling op een bestaande plug-in in WordPress. Deze blijft dus ook werken als er een update van de plug-in wordt gedaan. U hoeft geen hele nieuwe plug-in of applicatie te laten ontwikkelen. De kosten zakken van duizenden euro’s, naar honderden euro’s. De kosten zijn dus lager én u heeft alle voordelen van maatwerk.

Voor, tijdens en na de oplevering kunt u via onze ‘help-website’ al uw vragen en verzoeken indienen. Problemen lossen we op. Uitbreidingen realiseren we snel. Tevens kunt u, indien nodig, voor extra uitleg gebruik maken van onze Maatwerk Campus. Samen met u bepalen wij het verloop, uw wensen en de verwachte kosten.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en plan een vrijblijvende afspraak in. Wij bespreken met u wat uw wensen en eisen zijn en zullen u naar aanleiding hiervan een offerte toesturen. Bekijk ook onze impressie voor een indruk en meer informatie.

Meteen bestellen?

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *