Vacature: Didactisch medewerker

Deze vacature is ingevuld.

Spinam Academy heeft een vacature voor een didactisch medewerker. Het gaat om een parttime contract – eerst tijdelijk, daarna vast – waarin de werktijden van week tot week kunnen wisselen. 

Wat wij vragen.

Als didactisch medewerker weet je als geen ander hoe je kennis en vaardigheden kunt overbrengen op volwassen studenten en hoe je hen kunt begeleiden en ondersteunen. Je weet hoe je leermiddelen kunt inzetten en weet daar creatief mee om te gaan. We vinden het belangrijk dat je leergierig bent en dat je belangstelling hebt voor ICT. 

We zoeken iemand: 

  • met een didactische achtergrond.
  • die bij voorkeur kennis heeft van ICT.
  • die leergierig is.
  • met een goede schrijfvaardigheid.

Wat je gaat doen. 

In het onderwijs kan de werkdruk van week tot week verschillen, maar voor jou is dat geen punt. Je gaat in deze functie vooral de eigenaar en tevens hoofddocent ondersteunen in zijn werkzaamheden. Spinam Academy is een organisatie met een informele sfeer en een klein team, waarin het voor jou geen probleem is om alle taken op te pakken die bijdragen aan de didactische omgeving. 

Wij bieden: 

  • Een parttime contract tot 24 uur per week. Eerst tijdelijk en bij wederzijdse tevredenheid vast. 
  • Werktijden tussen de 8 en 24 uur per week.
  • Salaris in overleg, afhankelijk van ervaring. 
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. 

Meer over Spinam Academy. 

Spinam Academy is een opleidingsorganisatie in Purmerend met al vele jaren ervaring binnen het MBO+ onderwijs. Van het ontwikkelen van een didactisch model, het vervaardigen van het lesmateriaal, de uitvoering van de lessen, tot en met het toetsen en examineren heeft Spinam ruime ervaring bij lokale, regionale en landelijke klanten.

‘Met Spinam zet u de eerste stappen in de toekomst’

Dat is ons motto. Ons uitgangspunt is individueel maatwerk en alle aandacht voor onze studenten. Daarom geeft Spinam Academy les in kleine klassen (maximaal vijf personen). Maar ook privéles is mogelijk indien dit voor de student beter uitkomt. Bij Spinam Academy hebben we geen wachtlijsten en kunnen studenten op elk moment beginnen.

Nog meer over Spinam Academy? 

Zie: https://academy.spinam.yt/ of bel voor vragen: 085-303 46 59.

Sollicitaties met een motivatiebrief en curriculum vitae kun je richten aan: 

Daniël Doorn, Info@spinam.nl 

Share