Hoe gaat het met Spinam?

Het grote nieuws voor ons is uiteraard dat we inmiddels officieel vijf jaar bestaan. Een periode waarin we met veel inzet en veel plezier oude en nieuwe talenten een kans hebben gegeven. Van een beginnend eenmanszaak is Spinam uitgegroeid tot een kleine onderneming met elf, vaak parttime, medewerkers. Een jaarlijkse verdubbeling van de omzet zit er niet meer in, maar de groei blijft aanhouden.

Uiteraard is Spinam ook druk bezig geweest met de invoering van de nieuwe wet AVG. We waren op 23 mei gereed en dus prima op tijd. De inventarisatie en classificatie hebben we uitgevoerd en zijn gecontroleerd. De gegevensfunctionaris is aangewezen (Patricia, gefeliciteerd!). Onze websites hebben inmiddels een privacystatement. Ons privacy-vriendelijk uitgangspunt van werken binnen Spinam heeft ons op voorhand erg geholpen. We slaan geen gegevens op die we niet nodig hebben. En we delen geen informatie met derden voor ons eigen gewin. Dus geen tracker-cookies, we willen geen surfgedrag weten, we meten zelfs geen bezoekersaantallen op onze website. Privacy eerst. Zelfs als je anoniem met ons belt, dan respecteren we jouw privacy door niet op te nemen.

Als nieuwe ontwikkeling gaat Spinam zich in de toekomst richten op “gamification van kennis”. Het concept wordt de komende periode verder uitgewerkt, samenwerking met opleidingsinstituten worden aangehaald en het eerste pilot-project is onderweg.

Spinam is ook druk bezig met een nieuwe applicatie voor vertrouwenspersonen. Ook dit wordt ontwikkeld in samenwerking met een kennispartner, al heeft Spinam zijn eigen gecertificeerde vertrouwenspersoon in dienst. En applicatieontwikkeling zit in ons bloed, al laten we dat tot nu toe niet aan de buitenwereld zien. Daar komt dus binnenkort verandering in.

Onze media-tak die websites ontwikkelt en als uitgeverij opereert heeft het erg druk met alle nieuwe ontwikkelingen. Op dit moment willen we er niet te veel over vertellen, maar houd ons in de gaten. In het najaar gaan we een nieuw concept lanceren dat een positief geluid gaat toevoegen aan onze leefomgeving.

In de zomermaanden zullen we wat minder zichtbaar zijn. We zijn dan bezig met de nieuwe ontwikkelingen en gaan ook zeker genieten van een welverdiende rust.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *