Wat zeggen onze clienten?

Spinam zet zich in voor haar klanten en cliënten. Het wordt hoog tijd dat we een cliënt zelf aan het woord laten. Deze cliënt, wiens naam we uit privacy overweging niet vermelden, volgde een traject op weg naar een nieuwe carrière.

—–
Mijn tijd bij Spinam

Begin januari 2018 ben ik begonnen bij Spinam om werkervaring op te doen.
Ik wist nog niet precies welke kant ik op wilde, dus mocht ik overal wat van ‘proeven’.
Eerst de basis om met de computer om te gaan, dit was vrij simpel, omdat ik veel dingen wel al wist. Daarna ben ik in Libre Office (analoog aan MS Office) aan de slag gegaan. Langzaamaan kreeg ik steeds meer nieuwe dingen aangeboden. Ik wilde graag een eigen website maken en die kans hebben zij mij gegeven. In WordPress heb ik dit kunnen bewerkstelligen. Het stukje HTML en CSS vond ik leuk, maar ook erg ingewikkeld. Toen ik mij nog iets verder in de ICT wilde verdiepen kwam ik erachter dat dit toch niet helemaal mijn ding was.

Spinam gaf mij toen de kans om een andere kant op te gaan. Ik kreeg wat lesstof aangeboden over boekhouden. Dat was wel wat meer mijn ding, maar helaas omdat ik niet heel veel tijd meer had bij Spinam om mij hierin te verdiepen hebben we ons meer gefocust op administratieve taken, zoals agendabeheer, plannen, email verwerken etc. Ook heb ik meer mogen doen als gastvrouw; vergaderzalen gereed maken en klanten ontvangen en helpen bij een project in de klas van meneer Doorn, als ‘product owner’ in een SRUM project om een ASL Game te maken.

Dankzij Spinam ben ik er nu wel zeker van dat ik als administratief medewerkster in combinatie met gastvrouw aan de slag wil. Een leuke baan als bijvoorbeeld Front Office medewerkster, waarbij ik klanten mag ontvangen en ook administratieve taken heb. In de korte tijd (6 maanden) die ik bij Spinam heb mogen doorbrengen, ben ik meer over mezelf te weten gekomen en heb ik mijzelf erg goed kunnen ontwikkelen.

Na 4 jaar thuis te zijn geweest voor de kinderen voel ik mij nu weer betrokken in de maatschappij. Ik weet zeker dat ik een goede aanwinst zal zijn voor een leuk bedrijf,
mede dankzij Spinam!
—–

Nabrander:
Deze cliënt heeft het traject inmiddels afgerond en heeft zelfs een nieuwe baan gevonden. We feliciteren de cliënt met het behaalde resultaat en zijn trots dat we een bijdrage mochten leveren.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *