Een website zonder zorgen?

Spinam kent al een aantal jaar een uitstekende dienst met betrekking tot het maken en onderhouden van een website. De zakelijke details kunt u hier vinden, maar daar wil ik het vandaag niet over hebben. Wij pakken het namelijk voor een deel anders aan.

Spinam gaat er niet vanuit dat uw website ooit echt 100% af is. Een website eenmalig laten maken en dan denken dat u voor de komende jaren klaar bent, is niet realistisch. Dat is nooit zo geweest, maar het is wel makkelijk scoren in de reclamewereld. In de praktijk zal een website jaren moeten meegaan met de veranderingen van uw bedrijf en de beschikbare techniek.

Een website begint bij Spinam met de eerste content die door de klant aangeleverd wordt. Inhoudelijk kunnen we ​tegen een meerprijs redigeren​, maar de content zelf maken we in basis niet. We hebben verstand van het online ​auteursrecht​ en helpen u met het maken van de juiste keuzes om achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Uw website wordt door ons periodiek gecontroleerd op kwaliteit via ​onze toets voor websites.

De ​veiligheid van uw website gaat over u en uw klanten. U wilt niet dat iemand uw website hackt opdat de informatie misbruikt kan worden. Ook wilt u niet dat uw website wordt misbruikt voor een aanval op een andere website. De schade kan verder gaan dan imagoschade. U bent immers zelf verantwoordelijk voor uw website. Spinam hanteert een netwerk aan proactieve en reactieve maatregelen die misbruik tegengaan of het effect van misbruik zullen beperken.

Uw website zal wellicht een centraal punt innemen binnen ​social marketing. Zaken als Facebook, Google bedrijf, Linkedin, Twitter, en ga zo maar door, nemen een steeds belangrijker plaats in. Het is belangrijk dat alle uitingen in grote mate synchroon zijn met elkaar. Zonder deze verwevenheid komt uw marketingcampagne minder goed over. Ook hier kan Spinam u ​tegen een meerprijs helpen met onze redactionele dienst sociale marketing​. U bepaalt de content en wij voeren het uit.

De AVG ​wetgeving staat iedereen wel op het netvlies. Niet dat we allemaal de fijne details kennen van wat wel kan en wat niet kan, maar Spinam heeft er wel een goede kijk op. Met een netwerk aan klanten en kennis weten we vaak door te prikken tot de kern. We maken de vraagstukken regelmatig mee en adviseren onze klanten er graag over. Zo delen we de kennis en onze eigen kennis groeit. Goed voor u en onze andere klanten.

Maatwerk op een website komt vaak als duur uit de bus. Offertes stijgen tot grote hoogtes. Dat is niet zo bij Spinam. Als u een website afneemt bij Spinam, dan kunt u tegen een geringe ​meerprijs maatwerk laten ontwikkelen​. Omdat Spinam hier veel ervaring mee heeft en we voortbouwen op een bestaande website, zoals WordPress, kunnen we de kosten beperken. Het toekomstige ​beheer en onderhoud van het maatwerk​ laten we meelopen met het contract van de website. Voor u en voor ons overzichtelijk.

Alle ​standaard website onderhoud is uiteraard inclusief. Upgrades naar hogere versies van WordPress en/of PHP, met al hun onderdelen, worden door ons centraal aangestuurd en uitgevoerd. Bij een upgrade zullen we uw website bekijken en nagaan of alles technisch nog werkt. Bij (kleinere) updates is deze controle vaak niet nodig, maar ​we houden het actief in de gaten​. We houden namelijk de hele dag en nacht bij of uw website nog actief is of dat er een foutsituatie opgetreden is. Merken we dat uw website het niet meer doet, dan gaan we een kijkje nemen. We wachten niet op uw melding voordat we iets gaan doen. Bent u ons toch voor? Dan kunt u de hele dag en nacht een melding doen via onze website. Als het urgenter is, dan raden we onze Whatsapp aan.

De kosten van een website zitten dus niet eens zozeer in het maken van de website, maar meer in de dienstverlening eromheen. Als u de onderstreepte onderdelen nog eens opzoekt, dan ziet u alles wat inclusief is. Voor de vetgedrukte delen zal u bij moeten betalen. In alle gevallen staat vragen u vrij en zetten wij ons in voor een zorgeloze website.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *