Hoe vond Tyrese zijn stage bij ons?

Tyrese vertelt over zijn stage:

 

Mijn naam is Tyrese Gemert. Ik ben 17 jaar oud en heb mijn halfjaar stage bij Spinam afgerond. Ik volg de opleiding Marketing en Communicatie op het MBO in Amsterdam, naast school ben ik ook nog een voetballer en doe ik dat 5x per week.

Ik ben naar Spinam gegaan voor mijn stage, omdat Spinam mij een bedrijf leek waar nog aan gewerkt werd en ik daar goed aan zou kunnen sluiten voor mijn stage. Na het kennismakingsgesprek wist ik deed zeker dat Spinam het perfecte bedrijf zou zijn om mijn stage af te ronden en wij nog veel voor elkaar zouden kunnen betekenen. De 1e week bij Spinam heb ik een heel goed beeld gekregen van het bedrijf en toen ben ik vanuit daar aan de slag gegaan met mijn stageverslag die ik voor school moest maken. Voor school moest ik een stageverslag maken die 2 kerntaken heeft. Een marketingplan en een marktonderzoek voor Spinam. Ik kreeg de alle tijd en ruimte die ik nodig had om aan mijn stageverslag te werken. Ik kreeg ook hulp waar nodig was van de andere medewerkers. Zij waren heel spontaan en sociaal. Als ik ze iets vroeg en ze wisten ook altijd wel het antwoord op mijn vragen. Spinam zag mij echt als een medewerker, dus ik werd bij alles betrokken, zo hebben wij samen 2 nieuwe logo’s laten maken voor een nieuw bedrijfslogo. Wij hebben ook een nieuwe naam verzonnen voor de trainingen die Spinam geeft. De naam voor deze trainingen was eerst inlooptraining, maar na wat brainstormen zijn wij tot de conclusie gekomen dat Maatwerk Campus een betere naam zou zijn

Na de herfstvakantie sloot ik aan bij FC Utrecht en dat betekende dat ik niet elke dag meer zou kunnen komen. Ik ben heel blij dat Spinam daar rekening mee heeft gehouden en daar goed mee omging. Nu ik heel beperkt voor Spinam werkte kreeg ik kleinere opdrachten om te gaan doen. De opdrachten waren goed te doen. Ik heb heel veel geleerd in de tijd dat ik bij Spinam stage liep en ben iedereen heel dankbaar voor de tijd bij dit bedrijf.

Tyrese Gemert

 

Namens alle medewerkers van Spinam danken we je voor je inzet. Je gaat een mooie toekomst tegemoet.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *