Nieuw: Konijn is verliefd

Het begon allemaal 3 jaar geleden. Een tijdje is Inara druk in de weer geweest met het schrijven van een boek. Haar ouders en bonusmoeder wisten dat Inara aan het schrijven was, maar wat ze precies schreef, was voor iedereen een verrassing. Inara liet niemand haar verhaal lezen en uiteraard vonden alle ouders dat prima. Voor hen was het belangrijk dat Inara de ruimte kreeg om haar droom om een boek te schrijven en uit te geven te verwezenlijken. En dat lukte: Konijn beleeft avonturen, was haar debuut. En nu het vervolg: Konijn is verliefd.

En naar het nu blijkt blijft het er niet bij.

Konijn beleeft avonturen is nu ook als applicatie verkrijgbaar! Het voorleesboekje van Inara Doorn met humor en een kinderlijke kijk op aspecten als vriendschap, blijdschap, angst en verdriet is overal mee naartoe te nemen op tablet en telefoon. U kunt scrollen door de wereld van Konijn en alle avonturen lezen en bekijken. Kijk maar eens in de Play Store.

En er is meer nieuws.

Met het eerste deel, Konijn beleeft avonturen, werd een droom van Inara Doorn gerealiseerd. Maar haar zusje wilde graag een vervolg en Inara heeft met veel inzet en plezier haar langverwachte tweede deel gerealiseerd.

In Konijn is verliefd zien we Konijn op een doodgewone en normale dag. Konijn gaat naar school en er komen veel vrienden en familie langs. Er is iets bijzonders aan de hand. Konijn heeft een geheim. Zal Konijn dapper genoeg zijn om het te vertellen?

Inara, inmiddels tien jaar, heeft dit boek nagenoeg op eigen kracht gemaakt. Zij heeft het verhaal, de personages zelf bedacht en de foto’s zelf gemaakt. Zij heeft hier haar fantasie en knuffels voor gebruikt. Ook in dit deel zien we de aspecten als vriendschap, blijdschap, angst en verdriet door kinderlijke ogen. Maar nu ook aangevuld met verliefdheid.

Inara Doorn, een zeer talentvol meisje van tien jaar, blijft het levende bewijs van het feit dat niemand te jong is om zijn dromen na te jagen. Jong geleerd is oud gedaan, zeggen we dan maar. We dachten al dat we nog heel veel meer van deze jongedame zouden gaan horen. En dat maakt ze meer dan waar.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *