Schaaknotatieboekjes als bestseller?

We hadden het niet verwacht, maar dit is onze enige echte bestseller. Deze schaaknotatieboekjes zijn ontworpen door een echte schaker. Een schaker die al jarenlang zowel regionaal als landelijk zijn grootste hobby uitoefent. Deze ervaring is terug te vinden in de opzet, het formaat en het ontwerp.

Ons groene schaaknotatieboekje heeft een handig formaat van 10,5 cm x 21 cm, waardoor het boekje in menig binnen- of broekzak past. In het boekje kunnen 42 partijen genoteerd worden. Per partij kunt u informatie kwijt over de aanleiding, de locatie, de datum en het speeltempo van de partij. Uiteraard mogen de wit- en zwartspeler niet ontbreken. Per partij kunt u 80 zetten noteren. Daarnaast is er ruimte om na afloop een kleine aantekening over uw partij te vermelden voor een latere analyse. Achterin het schaaknotatieboekje is ruimte om een lijst met tegenstanders bij te houden, inclusief rating – waarvan u eveneens het verloop kunt noteren – en de uitslag.

Het paarse schaaknotatieboekje heeft een ruimtelijk formaat van 16 cm x 22 cm. In het boekje kunnen 42 partijen genoteerd worden. Per partij kunt u informatie kwijt over de aanleiding, de locatie, de datum en het speeltempo van de partij. Uiteraard mogen de wit- en zwartspeler niet ontbreken. U kunt 80 zetten per partij noteren. Daarnaast is er ruimte om na afloop om de eerste analyse tijdens de nabeschouwing over uw partij te vermelden voor een latere, meer uitgebreide analyse. Achterin het schaaknotatie- en analyse boekje is ruimte om een lijst met tegenstanders bij te houden, inclusief rating – waarvan u eveneens het verloop kunt noteren – en de uitslag.

Het blauwe schaaknotatieboekje heeft een ruimtelijk formaat van 16 cm x 22 cm. In het boekje kunnen 42 partijen genoteerd worden. Per partij kunt u informatie kwijt over de aanleiding, de locatie, de datum en het speeltempo van de partij. Uiteraard mogen de wit- en zwartspeler niet ontbreken. U kunt 80 zetten per partij noteren. Daarnaast is er ruimte om de partijen en de uitslagen te groeperen per toernooi of competitie waaraan u meedoet. U kunt deze informatie ook per partij en dus per ronde noteren. Leuk voor later om nog eens terug te zien of om uw ontwikkeling te volgen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *