Voor in 2016: Als ideeën seks hebben

Met dank aan Matt Ridley zag ik via TED in 2010 de ingesloten fragment. Door de jaren heen gebruik ik dit fragment dankbaar als onderschrijving van mijn kernwaarde dat we diversiteit nodig hebben. Ik kan het niet beter uitleggen dan Matt, dus investeer dit kwartiertje eens voor de grap.

Ik ga mijzelf nu echt geen rationele optimist noemen. Ik ben meer een strategisch optimist. En Spinam met mij. Ik ga graag op zoek naar kansen om samen met anderen verder te komen. En dat dit kan bewijst Spinam sinds 2013. Sinds de start in 2013 heeft Spinam de stijgende lijn sterk te pakken. Het succes is niet alleen te danken aan de rekeningen die Spinam kan sturen. De basis is gelegd met de samenwerking- en ruilverbanden die Spinam is aangegaan. Het ontwikkelen van expertise en kansen als basis van de groei.

Doordat we – als maatschappij – winst alleen in geld uitdrukken, maken we het onszelf erg moeilijk. Spinam gaat dit ook in 2016 niet doen. Innovatie en groei gaan gerealiseerd worden langs de grootste expertise van Spinam. Met kleine, maar duidelijke stappen elkaar verder helpen. Spinam neemt diversiteit in 2016 nog sterker ter hand en zal zeker de zwakkere in onze maatschappij niet vergeten.

We spreken elkaar in 2016!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *