PERSBERICHT Werkboek Competentie Cultiveren vanaf april 2017 verkrijgbaar

Vanaf april 2017 is het tweede werkboek van Spinam verkrijgbaar in alle boekhandels en op het internet. Het werkboek ‘Competentie Aanleren’ zal te verkrijgen zijn als reguliere versie, maar ook als dyslectische versie. Tevens is aan het werkboek een gratis training en certificering gekoppeld.

De tijd van onbezorgd een carrière nastreven is al lang voorbij. Vijftien jaar of langer voor dezelfde werkgever werken, is voor velen een verhaal uit het verleden. De tegenwoordige tijd vraagt wat anders van u als beginnend of gevorderd professional. U staat voor de uitdaging om gedurende uw hele werkzame leven op eigen initiatief uw vaardigheden en competenties te blijven ontwikkelen. Niet louter om uw ambitie te verwezenlijken, maar ook steeds meer om interessant te blijven voor werkgevers of opdrachtgevers. Met dit werkboek kunt u daarin de juiste stappen zetten.

U wordt tegenwoordig voornamelijk beoordeeld op reeds bestaande capaciteiten. Vaak zijn bedrijven hiermee niet tevreden en wordt u hierop afgewezen. Hieruit blijkt dat zelfredzaamheid tegenwoordig erg belangrijk is. Daarom heeft Spinam dit werkboek ontwikkeld. Met dit werkboek leert u door middel van doelstellingen op een efficiënte manier uw kennis en kunde uit te breiden. Het is geheel aan u welke stappen u in de toekomst zet en hoe u deze zet.

‘Met Spinam zet u de eerste stappen in de toekomst’

Noot van de redactie
Wilt u meer informatie over Spinam en haar diensten, Kijk dan op www.spinam.nl, mail met info@spinam.nl of bel met 085-303 4659 voor meer informatie.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *