PERSBERICHT (voorlees)boekje “Konijn beleeft avonturen” vanaf 29 december beschikbaar

Vanaf 29 december 2017 is het (voorlees)boekje “Konijn beleeft avonturen” verkrijgbaar in alle boekhandels en op het internet. Het boekje is gemaakt door een achtjarig meisje dat een voorleesboekje voor haar zusje wilde maken. Het boekje is tevens geschikt voor mensen met dyslexie.

Iedereen heeft hem; sommigen doen er niets mee en anderen jagen hem na. Ik heb het natuurlijk over een droom. Het is niet te ontkennen dat iedereen een droom heeft. Wellicht bestaat die droom al zo lang de mensheid bestaat, wellicht is die droom vorige week pas aan komen waaien, wellicht is die droom er ongemerkt, maar die droom is er hoe dan ook. Net als bij Inara, een 8-jarig meisje dat haar eerste boek heeft uitgegeven: Konijn beleeft avonturen.

Een tijdje is Inara druk in de weer geweest met het schrijven van een boek. Haar ouders en bonus-moeder wisten dat Inara aan het schrijven was, maar wat ze precies schreef, was voor iedereen een verrassing. Inara liet niemand haar verhaal lezen en uiteraard vonden alle ouders dat prima. Voor hen was het belangrijk dat Inara de ruimte kreeg om haar droom om een boek te schrijven en uit te geven te verwezenlijken. En dat is gelukt: Inara Doorn heeft haar eerste boek, genaamd Konijn beleeft avonturen, geschreven en uitgegeven. Het is een klein boekje met een kort verhaaltje dat Inara met haar eigen fantasie heeft geschreven. Ook de afbeeldingen die in het boek te zien zijn heeft Inara zelf gemaakt. Op deze manier is het boekje echt haar eigen (voorlees)boekje geworden.

Het boekje bevat kinderlijke humor en een kinderlijke kijk op aspecten als vriendschap, blijdschap, angst en verdriet. Op een leuke manier wordt de lezer van het boekje het wereldje van Inara ingesleept. Zo is er te lezen waar Inara blij van wordt, waar ze verdrietig van wordt en wat belangrijk voor haar is. De oplettende lezer kan zelfs een wijze les van Inara leren. Inara is dan misschien nog wel maar acht jaartjes jong, maar menigeen kan een voorbeeld aan haar nemen. Niet alleen door haar kijk op het leven en haar omgang met dingen, maar ook door haar doorzettingsvermogen en het najagen van haar droom.

Inara Doorn, een zeer talentvol meisje van acht jaar, is het levende bewijs van het feit dat niemand te jong is om zijn dromen na te jagen. Jong geleerd is oud gedaan, zeggen we dan maar. We zullen namelijk ongetwijfeld nog heel veel meer van deze jongedame horen. Dit boekje is slechts de eerste stap in haar leven als schrijfster.

Ook voor Inara geldt: ‘Met Spinam zet u de eerste stappen in de toekomst’

Noot van de redactie
Wilt u meer informatie over Spinam en haar diensten, Kijk dan op www.spinam.nl, mail met info@spinam.nl of bel met 085-303 4659 voor meer informatie.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *