Hoe gaat het met Spinam?

Hallodio!

Jeetje, een tijdje heeft u niets van mij gehoord. Een behoorlijk tijdje wel eigenlijk. Komt allemaal doordat ik maar een klein spinnetje ben dat enorm druk bezig is geweest met het doppen van haar eigen boontjes. En ondanks mijn acht pootjes heeft mij dat onwijs veel tijd, bloed, zweet en tranen gekost. Maar gelukkig heb ik nu weer minstens twee pootjes vrij om iets van mij te laten horen. Ik zal nu dus de afgelopen maandjes maar even kort samenvatten.

Het nieuwe jaar is goed begonnen voor Spinam. Spinam heeft altijd met flexibele medewerkers gewerkt, maar dit jaar werd het tijd om écht personeel in dienst te nemen. Nu bestaat Spinam uit drie directe en acht flexibele medewerkers.

Spinam is druk bezig de impact van de nieuwe wetgeving (AVG, GDPR) wat het in kaart brengen van persoonsgegevens betreft. Spinam zelf legt alleen vast wat nodig is, maar onze nieuwe applicatie voor vertrouwenspersonen zullen we in dit proces zeker niet vergeten. Van onze klanten worden alleen de gegevens die nodig zijn voor een normale bedrijfsvoering, dienst of wetgeving vastgelegd.

Ook heeft Spinam – mede dankzij gemeente Purmerend – een nieuwe klant een kans kunnen aanbieden. Zo werpt het traject Competentie Cultiveren een zeer gewenste vrucht af. Er is blijkbaar veel vraag naar een werk- en leertraject voor individuen die een nieuwe stap willen maken in hun loopbaan en veelal ook in het dagelijkse leven.
Zelfs nu kijken we al naar 2019. Dat is in onze ogen een mijlpaal an sich. Momenteel worden er veel lesdagen georganiseerd. Op deze dagen geeft een aantal van onze docenten uiteenlopende vakken op ICT-gebied.

Daarnaast mag ik met trots vertellen dat mijn lieve mensenvriendinnetje Inara, schrijfster van Konijn beleeft avonturen, begonnen is met het schrijven van een tweede deel. De verkoop van haar boekje heeft alle verwachtingen overtroffen en haar gemotiveerd door te gaan met schrijven. Supersnoezig om zo’n lief, klein meisje zo enthousiast bezig te zien.

Ten slotte wordt ook het kantoor onder handen genomen. Door de groei van het bedrijf zijn wij genoodzaakt meer werkplekken in te richten en te pimpen. En door de datagroei van 200GB per jaar was ook de datacloud aan een fikse upgrade toe.

Het is fijn om te zien dat Spinam zo een groei doormaakt en constant in beweging zit. Spinam helpt u niet alleen stappen te zetten in de toekomst, maar zet zelf ook stappen. En dat is misschien wel wat Spinam zo succesvol maakt.

Spinam de Spin

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *